προφίλ :
εξοπλισμός :
ΑΡΜΑΣΤΑΛ :
τεχνική γωνιά :
πιστοποιητικά ποιότητας :
χρήσιμοι σύνδεσμοι :
σημαντικά έργα :
συνεργάτες :
επικοινωνία :

αρχική :


 Εξοπλισμός
Η ΣΙΔΗΡΟΜΠΕΤΟΝ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.Β.Ε., διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που σε συνδιασμό με την μακρόχρονη εμπειρία της διασφαλίζει την σταθερά υψηλή ποιότητα των κατασκευών της. Ο εξοπλισμός της εταιρίας περιλαμβάνει μεγάλη σειρά μηχανημάτων και μεταφορικών μέσων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, είναι μικρής ή μέσης ηλικίας και εμπλουτίζονται συνεχώς με νέα συστήματα σύγχρονων μεθόδων παραγωγής.


Μηχανολογική Υποδομή
Ηλεκτρονικά Οχήματα Κοπής Σιδήρου
Το οχήματα κοπής σιδήρου, είναι αυτόματα ηλεκτρονικά μηχανήματα για τη κοπή των ράβδων χαλύβων οπλισμού, έως και 32 mm. Ο έλεγχος της κοπής γίνεται με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή για απόλυτη ακρίβεια.
Συμβατικά Μηχανήματα Κοπής Σιδήρου
Μηχανήματα ειδικά κατασκευασμένα για την κοπή των ράβδων χαλύβων οπλισμού. Είναι εύκολα μετακινούμενα στους χώρους εργασίας και έχουν ποικίλες δυνατότητες διαμέτρου κοπής.
Ηλεκτρονικές Τσερκομηχανές
Οι ηλεκτρονικές τσερκομηχανές (Robot) είναι αυτόματα μηχανήματα ευθυγραμμίσεως, κάμψης και κοπής χάλυβα οπλισμού διαφόρων διαμέτρων (8 έως 14 mm) που εκτυλίσσεται από κουλούρα. Οι διατάξεις κάμψης που διαθέτουν, έχουν τη δυνατότητα να κάμπτουν σε δύο κατευθύνσεις (αριστερόστροφα και δεξιόστροφα), με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα. Επιπλέον διαθέτουν σύστημα αντιστρέψης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη επιπεδότητα του συνδετήρα και η αποφυγή της στρέβλωσης τους.
Κουρμπαδόροι
Σειρά μηχανημάτων για την κάμψη των ράβδων χαλύβων οπλισμού, έως και 40 mm. Έχουν τη δυνατότητα αυτόματης επιλογής γωνιών κάμψης και ρύθμισης της ακτίνας καμπυλότητας, ανάλογα με την διάμετρο της ράβδου οπλισμού. Μπορούν να διαμορφώσουν μια μεγάλη ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων κλειστού ή ανοικτού τύπου. Συνοδεύονται από ειδικούς μηχανισμούς για τη γρήγορη μεταφορά των ευθύγραμμων ράβδων οπλισμού.
Στράντζες Κάμψης Πλέγματος υποστυλωμάτων ή/και δοκών
Οι στράντζες κάμψης πλέγματος είναι μηχανές που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν πλέγματα υποστυλωμάτων και δοκών και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κάμψεων ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου. Διαθέτουν επιλογή μοιρών που υποστηρίζεται από ηλεκτρονικό σύστημα με αποτέλεσμα τη σωστή επιλογή καμπυλότητας ανάλογα με τη διάμετρο του σιδήρου που έχει το πλέγμα.
Μηχανήματα Μοντάζ
Τα μηχανήματα μοντάζ παρέχουν την δυνατότητα δημιουργίας κλωβών συνδετήρων, με αυτοματοποιημένο τρόπο συγκόλλησης (μέθοδος συγκόλλησης ΜΑG), προσφέροντας ποιότητα συγκολλήσεων, με πιστοποιημένη διαδικασία συγκόλλησης, στιβαρότητα του κλωβού και σημαντική οικονομία σε χρόνο και κόστος παραγωγής.
Μεταφορικά Μέσα
Η ΣΙΔΗΡΟΜΠΕΤΟΝ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.Β.Ε., είναι εξοπλισμένη με μία μεγάλη σειρά μεταφορικών μέσων, που περιλαμβάνει μικρά οχήματα μεταφοράς, μεσαία φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και μεγάλα φορτηγά επικαθήμενα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε στις εκάστοτε απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνει.Copyright © 2004 - 2005. Developed & Hosted by IΤΒοx - Internet Services.